Wenst u meer te weten over onze werkwijze, een bezoek ter plaatse of een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons en we bekijken het graag samen met u.


Contact

TOTAALPROJECTEN

Uw partner in totaalprojecten van A tot Z

Schrijnwerkerij Peter Joosten dat is vakkundig schrijnwerk, maar we doen veel meer. In de ruime regio van Neerpelt staan we ook in voor alle totaalprojecten. Wij treden op als aannemer en zorgen dat uw verbouwingswerken tot in de puntjes en kwalitatief uitgevoerd worden.

Laat het verbouwen maar aan ons over

Als punctuele en professionele partij volgen we uw werken van A tot Z op en staan we in voor de coördinatie van uw werken. We zorgen dat alles binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd, steken zelf de handen uit de mouwen en beheren uw budget tot na de komma. Zowel voor kleine als grote projecten kunt u beroep doen op onze expertise. Waar nodig werken we samen met vakkundige onderaannemers, terwijl we zelf alle schrijnwerk voor onze rekening nemen. Wij blijven steeds uw aanspreekpunt.

De renovatiespecialist uit Neerpelt

Een nieuwe badkamer, keuken, dressing of een werk in de tuin? Wij zijn er voor u op het vlak van binnen- en buitenprojecten. Van speelhuisje tot complete verbouwing binnen: geen project gaan we uit de weg. Wij bezorgen u met plezier een uitgewerkt voorstel voor uw totaalrenovatie en hanteren een realistische maar strikte timing. Wenst u zelf werken uit te voeren om de prijs te drukken? Dat is perfect mogelijk en stemmen onze werkwijze op u af.

Vraag een afspraak en/of offerte aan

Nood aan een totaalrenovatie? Maak vandaag nog een afspraak en we komen met plezier bij u langs voor een eerste opmeting. U mag steeds rekenen op een vrijblijvende offerte op maat voor al uw schrijnwerk. Wij zorgen steeds voor zeer concurrentiële offertes. 

tuin-huis