Wenst u meer te weten over onze werkwijze, een bezoek ter plaatse of een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons en we bekijken het graag samen met u.


Contact

BUITENSCHRIJNWERK

Kwalitatief buitenschrijnwerk op maat uit Neerpelt

Een groot of klein project waarvoor u buitenschrijnwerk op maat wenst? Schrijnwerkerij Peter Joosten bellen. Wij staan garant voor kwalitatief buitenschrijnwerk dat jaren meegaat en vervaardigd werd in het eigen atelier. Wij denken met u mee, stellen kwalitatieve houtsoorten als padouk, afrormosia, azobe, … voor en zorgen voor een kwalitatieve afwerking die tegen een stootje kan. Unieke stukken, passie en vakmanschap vinden elkaar in ons schrijnwerk en daar geniet u met volle teugen van.

Uw partner voor alle buitenschrijnwerk

U zegt het, wij maken het in eigen atelier. Een tuinhuisje, pergola, terras, overkapping, carport of speelhuisje? Voor alle klussen, klein en groot helpen we u verder. Trouwens ook voor tuinmeubelen in steigerhout en renovatieklussen staan we voor u klaar.

Meer dan enkel buitenschrijnwerk

Wenst u uw tuin wat extra cachet en uitstraling te geven? Terwijl wij voor het buitenschrijnwerk zorgen, werken we ook samen met tuinarchitecten en tuinaannemers om van uw tuin een totaalplaatje te maken. Zo beschikt u in geen tijd over de perfect vormgegeven tuin met buitenschrijnwerk op maat. 

Vraag een afspraak en/of offerte aan

Nood aan buitenschrijnwerk? Maak vandaag nog een afspraak en we komen met plezier bij u langs voor een eerste opmeting. U mag steeds rekenen op een vrijblijvende offerte op maat voor al uw schrijnwerk. Wij zorgen steeds voor zeer concurrentiële offertes.