Wenst u meer te weten over onze werkwijze, een bezoek ter plaatse of een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons en we bekijken het graag samen met u.


Contact

BINNENSCHRIJNWERK

Alle schrijnwerk uit eigen atelier

Binnenschrijnwerk in Neerpelt? Dan moet u bij Schrijnwerkerij Peter Joosten zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor kwalitatief binnenschrijnwerk. Steeds tot in de puntjes afgewerkt en tijdig geleverd.

Mogelijkheden bij de vleet

Waar u ook nood aan heeft op het vlak van binnenschrijnwerk, Schrijnwerkerij Peter Joosten speelt het klaar. Voor zowel grote als kleine werken kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Denk maar aan: maatkasten, dressings, badkamermeubilair, parket, deuren, kasten, keukens, trappen en meer. Wij zorgen steeds voor een exacte opmeting en een afwerking op basis van uw smaak. Daarbij gaan we gedetailleerd te werk en doen we enkel beroep op kwalitatieve materialen en houtsoorten. Enkel zo kunnen we u duurzaam schrijnwerk garanderen.

Meer dan enkel losse meubels

Uiteraard kunt u voor al uw inbouwmeubels en meubilair bij ons terecht, maar wij gaan ook verder. We nemen met plezier ook totaalprojecten van u over. Denk daarbij aan het plaatsen van Gyproc muren, het leggen van parket of tegels, omkastingen en ga zo maar verder. Wij regelen uw werken van A tot Z, waardoor u maar op één professionele partij met kennis van zaken beroep hoeft te doen. 

Vraag een afspraak en/of offerte aan

Nood aan binnenschrijnwerk? Maak vandaag nog een afspraak en we komen met plezier bij u langs voor een eerste opmeting. U mag steeds rekenen op een vrijblijvende offerte op maat voor al uw schrijnwerk. Wij zorgen steeds voor zeer concurrentiële offertes.