Onze diensten

BINNENSCHRIJNWERK

BINNENSCHRIJNWERK

Van trap tot volledige keuken, maatkast in hout of een leuke dressing. Voor alle binnenschrijnwerk zit u goed bij ons. Snel, op maat en volledig naar uw smaak.
BUITENSCHRIJNWERK

BUITENSCHRIJNWERK

Timmerwerken aan het dak, een schommel, een tuinhuis of een terras? Buitenschrijnwerk heeft geen geheimen voor Schrijnwerkerij Peter Joosten
TOTAALPROJECTEN

TOTAALPROJECTEN

Stevig aan het verbouwen? Onze ervaren vakmensen van Schrijnwerkerij Peter Joosten staan u met raad en daad bij. Ook kleine verbouwingswerken worden door ons onder handen genomen. Kleine metselwerken, het plaatsen van een Gyproc muur of het zetten van tegels? Wij hebben de expertise in huis.

Schrijnwerkerij Peter Joosten dat is …

Binnen-of buitenschrijnwerk? Kleine verbouwingswerken, totaalprojecten, timmerwerken of alles wat met hout te maken heeft? Reken maar op Schrijnwerkerij Peter Joosten. Deze schrijnwerkerij in Neerpelt staat klaar voor al uw schrijnwerk op maat. Van trap tot picknicktafel, schommel, parket, kast of tuinhuis. Geen enkele klus is deze schrijnwerker te zwaar. 

Het geesteskind van Peter Joosten die in 2016 zijn eigen zaak startte, nadat hij eerder al 10 jaar met zijn vader aan de slag was. Ramen, deuren, interieurwerken, kasten en binnendeuren? Peter deed het en doet het. Reken dus op meer dan 20 jaar ervaring als schrijnwerker. Dat merkt u meteen. Peter werkt ook vandaag nog mee op de werf en staat garant voor uitzonderlijk maatwerk. Vanuit Neerpelt wordt er landelijk gewerkt en het bedrijf geniet een onberispelijke reputatie. 

0

Jaar ervaring

0

Tevreden klanten

0

Eigen zaak sinds

0

Soorten projecten

Onze troeven

 1. Eigen atelier

  Alle schrijnwerk wordt vervaardigd in het eigen atelier.

 2. Kwalitatieve houtsoorten

  Enkel de meest kwalitatieve houtsoorten worden gebruikt.

 3. 20 jaar ervaring

  We kunnen rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in schrijnwerk en een persoonlijke aanpak.

 4. Strikte afspraken

  Afspraken worden nagekomen en er steeds vakwerk wordt geleverd.

 5. Tientallen referenties

  Met plezier geven we u tientallen referenties van tevreden realisaties. Wij doen meer dan enkel schrijnwerk en begeleiden u van A tot Z.

 6. Onberispelijke reputatie

  Vanuit Neerpelt wordt er landelijk gewerkt en het bedrijf geniet een onberispelijke reputatie.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze, een bezoek ter plaatse of een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons en we bekijken het graag samen met u.

Contact