Contacteer ons : 0471 01 66 700471 01 66 70

Kwalitatief binnenschrijnwerk uit eigen atelier

Schrijnwerkerij Peter Joosten voert allerhande binnenschrijnwerk uit in Neerpelt en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring is hij de gedroomde partner voor een make-over van uw woonst.

Kleine en grote projecten

Zaakvoerder Peter Joosten is gespecialiseerd in gedetailleerd binnenschrijnwerk voor verschillende toepassingen. U kan hem inschakelen voor kleine of grotere werken. Vooraf komt hij graag ter plaatse voor een exacte opmeting en maakt hij op basis van deze informatie en uw gewenste afwerking een vrijblijvende prijsofferte op. Peter Joosten is gekend voor zijn oog voor detail. Hij werkt heel punctueel en enkel met duurzame kwaliteitsmaterialen. Alle werken worden ook uitgevoerd of voorbereid in zijn eigen atelier én in de houtsoort naar uw keuze.

Inbouwkasten en losstaand meubilair

Schrijnwerker Peter Joosten is uw betrouwbare stielman voor de uitwerking van inbouwmeubels of losstaand meubilair. Of het nu gaat om een volledige keuken, een badkamer, een inbouwdressing of iets totaal anders, alles wordt volledig naar uw wens uitgewerkt. Heeft u vragen over parketvloeren, Gyprocwanden, kasten onder dak, inbouwkasten, binnendeuren, plafonds of afkastingen, de berging of het bureau? Dan helpt vakman Peter Joosten u graag professioneel verder. Elke klus wordt met veel zin voor precisie uitgewerkt en dit aan een concurrentiële prijs.